Kaladėlės rūkinimui – tai idealus pasirinkimas norint suteikti subtiliai švelnų ir salstelėjusį aromatą jūsų rūkinamai žuviai ar mėsai. Ruošiamo maisto skonis su šiomis rūkinimo kaladėlėmis bus nepakartojamas.
Rūšis: obels.
Naudojimas: padėkite 2–3 kaladėles tarp įkaitusių briketų arba anglies. Siekdami geriausių rezultatų, prieš dėdami maistą ant grilio įsitikinkite, kad jame yra dūmų. Nedėkite kepamo maisto tiesiai virš kaladėlių. Visuomet kepkite su uždaru grilio dangčiu, kad dūmų kvapas galėtų tinkamai įsigerti į ruošiamą maistą. Galite keisti dedamų kaladėlių kiekį pagal savo skonį.
Dėmesio: nenaudokite kaladėlių atskirai, be anglies.
Atsiliepimų apžvalga Obels kaladėlės rūkinimui RoosKCB Grill Fanatics 1351, 1000 g
Vidutinis įvertinimas:
(0)